Peter Walch

Share filosofian makunautinnoista ja aidosta ilmapiiristä vastaa hollantilaissyntyinen Peter Walch. Hänen rakkautensa ruokaan ja mielihyvän tuottamiseen heräsi jo nuoruusvuosina perheen omistamissa ravintoloissa Itävallassa. Hän kouluttautui kokiksi Salzburgissa ja kävi isänsä "henkistä ravintolakoulua" Zell am See:ssa. Suuri rakkaus toi hänet Suomeen ja hän löysi samalla uudet ammatilliset haasteet Helsingin ravintolamaailmassa.

Vuodesta 1988 Peter on työskennellyt mm. Palace Ravintolassa, Ravintola Viassa, Ravintola Teatterissa, Radisson SAS Plazassa, Klaus Kurjen Bulevardi Kaksi ravintolassa ja Kaikilla Mausteilla tilausravintolassa. Hän on toiminut kokkina myös Ruotsissa ja loistoristeilijällä Karibialla. Peter Walch palvelee asiakkaitaan koko sydämellä - vaikka viidellä eri kielellä!