Nähdään Kartanolla!

Mitä kaikkea Puotilan Kartanolla on tarjottavana?

Puotilan Kartanolla on pitkät perinteet. Huhtikuussa perinteitä jatkamaan saapui uusi yritys, Share Tastes and Events Oy. Kevät onkin ollut uusille yrittäjille kiireistä aikaa, kun on tutustuttu tiluksiin. Ja mitä tulevaisuuteen tulee, niin on vanhoja tapoja, jotka kannattaa säilyttää sellaisenaan. On niitä käytäntöjä, joista hieman pölyjä pyyhkimällä tulee jälleen tuoreita ja sitten on asioita, jotka kannattaa kokonaan unohtaa. Sekä tietysti uusia ideoita, joiden toimivuutta pitää vielä pohtia.

Kartanon ruoka, se kuuluu osastoon tomutettavat. Perinteitä ei unohdeta, vaan tarjolla on jatkossakin rehtiä ruokaa, mutta ote sen tekemiseen on moderni. Kausittain vaihtuva menu ja tietysti sesonkia kunnioittava sunnuntaibrunssi eivät katoa minnekään. Svenkan ruokatarjontaa muokataan hieman enemmän. Suunnitelmia vielä hiotaan, mutta varmasti tarjolle tulee pientä purtavaa ja olutvalikoiman laajentumisestakin on ollut puhetta. Helppoheikkejä lainataksemme, eikä siinä vielä kaikki. Kesäviikonloppuisin kartanon pihamaalle ajetaan ruokarekka, joka tarjoilee niin suolaisia kuin makeita herkkuja. Toivotaan paljon aurinkoisia päiviä, jotta pehmiskone pääsee töihin.

Eikä unohdeta tapahtumia. Ne jatkuvat edelleen. Kesän aikana pihalla tapahtuu monenmoista: kirpputoria, kesäteatteria, perjantain musiikki-iltoja, viikinkifestivaalia… Kesäkausi huipentuu tuttuun tapaan syyskuun alussa järjestettäviin Sadonkorjuujuhliin. Eikä tapahtumat rajoitu vain kesäaikaan ja pihamaalle. Syksyllä siirrytään sisälle Kartanoon nauramaan stand up -klubille ja kuuntelemaan all stars -artisteja. Huhu kertoo, että ainakin Heikki Silvennoinen saapuu musisoimaan syksyn aikana Kartanon juhlasaliin.

Svenkka on avannut jo ovensa ja palvelee kesän ajan joka päivä. Satoi tai paistoi. Ovet suljetaan talvena ajaksi syyskuun lopussa. Toki ne avataan tilauksesta sen jälkeenkin. Svenkka onkin mainio paikka järjestää rentoja perhejuhlia tai pikkujouluja pienemmälle porukalle. Isommasta salista löytyy istumapaikkoja 40 hengelle. Joulukuussa ovet aukeavat vielä kertaalleen kaikille, kun joulumarkkinat valtaavat Kartanon pihamaan ja Svenkan. Mikäli tonttujen kuiskailut toteutuvat, niin tänä vuonna joulumarkkinat laajenevat kaksi päiväiseksi tapahtumaksi.

Mahtava palvelu asuu edelleen Kartanossa, siitä pääsee nauttimaan ainakin aukioloaikojen puitteissa. Ja sovittaessa muulloinkin. Tiesithän, että Kartanon ja Svenkan tilat muuntautuvat moneen? On isompaa ja pienempää kabinettia, tai voit varata koko kartanon käyttöösi. Vai haluatko pitää kesäjuhlat pihalla? Sekin onnistuu. Pihalle mahtuu jopa 1000 juhlijaa. Kysy lisää myyntipalvelustamme, myyntipalvelumme auttaa teitä mielellään niin pienempien kuin suurempienkin tilaisuuksien suunnittelemisessa. Tutustu Puotilan Kartanoon.

Nähdään Kartanolla!

Kuvat: Otso Alasko ja Kaisa "Iitu" Möttönen

Kirjoittajana: Kaisa "Iitu" Möttönen
< Edellinen Seuraava >