Tervetuloa Social Food -blogin pariin

Social Food

Social Food -blogissa pääset kurkistamaan ravintolamaailman kulissien taakse ja tutustumaan alan ammattilaisten johdolla ruokakulttuuriin uusimpiin virtauksiin. Blogissa käsitellään kuukausittain ruokamaailman trendejä ja tapahtuma-alan villityksiä, sekä tehdään arjesta vähän maistuvampaa. Julkaisu tarjoaa uusia ideoita ja mielenkiintoisia näkökulmia kaikille ruoka- ja tapahtumakulttuurin ystäville Sharen oman Social Food -ruokafilosofian värittämänä. Blogin taustalla häärää Sharen catering-yksikön, tilausravintola Kilta-salin sekä lounasravintolaketju Metropolin henkilökunta. 

Herkullisia lukuhetkiä!

Sharen Social Food -ruokafilosofia

Ruuan jakaminen ja yhdessä syöminen ovat ihmiskunnan vanhimpia traditioita, jotka ovat jo esihistoriallisista ajoista kuuluneet hyvän elämän rakennusaineisiin. Ruuan jakaminen on kaikissa kulttuureissa tärkeä yhdessä olemisen muoto, joka toimii välineenä kunnioituksen, ilon, surun ja rakkauden ilmaisuille. Ruoka on enemmän kuin vain ateria: Se on ihmisiä yhdistävä sosiaalinen kokemus, jossa pienin jaettava voi toimia suurimpana yhteisenä nimittäjänä. Ruoka on sosiaalisten suhteiden ylläpitäjä ja voimatekijä.

”Food is our common ground, a universal experience.”  – James Beard