Maittavia juttuja...

Vuodenajat ohjaavat menusuunnittelua

Kantarellin sesonki on vähitellen ohi, mutta metsät pursuavat nyt muita sieniä. Metsien ohella pellot tarjoavat kukkakaalia, porkkanoita, perunoita ja muita juureksia. Tämä näkyy myös lautasilla....

Lue lisää >>

Nähdään Kartanolla!

Mitä kaikkea Puotilan Kartanolla on tarjottavana? Puotilan Kartanolla on pitkät perinteet. Huhtikuussa perinteitä jatkamaan saapui uusi yritys, Share Tastes and Events Oy. Kevät onkin ollut uusille...

Lue lisää >>

Intohimona yhdessä syöminen

Yhdessä syöminen tekee ruuasta aina hieman parempaa Muutamia sivupolkuja mahtui...

Lue lisää >>

Suusta suuhun

Kymmenen vuotta sitten Peter Walch yhtiökumppaneineen teki ruokaa 15 neliön...

Lue lisää >>

Kurpitsa-omenachutney

Tämä jouluinen chutney sopii mainiosti kinkun, riistan tai lämminsavustetun lohen...

Lue lisää >>

Makuja ja elämyksiä jo 10 vuotta

Share Cateringin perustaminen Share-filosofian innoittamasta ruuasta ja aidosta...

Lue lisää >>
1 2 3